Català / Español / English  ·  TEL. 937 610 596 · EMAIL fonlladosa@escolesfonlladosa.cat
Català / Español / English  · 

Notícies

PROJECTE "ELS CAMINS ESCOLARS" PRESENTACIÓ A LA POLICIA LOCAL DE MALGRAT - 2n ESO

07-02-2018

Tot va començar en llegir a classe el document que la Policia local de Malgrat va enviar a l'escola a principis de curs. Parlava de crear  CAMINS ESCOLARS a la nostra localitat. El vam tobar molt interessant i, sobretot, molt necessari (el text el podeu llegir al clickedu).

Vam valorar que, perquè aquest projecte pugués funcionar, nosaltres podíem col·laborar ajudant a fer possible el que pensem que és indispensable: la CONSCIENCIACIÓ de tota la comunitat educativa (si no ens els fem nostres, els camins escolars no funcionaran).

Així doncs, ens vam posar a treballar. Vam organitzar dos concursos: un per triar el logotip i l'altre per escollir l'eslògan.

Vam crear quatre comissions de treball per agilitzar la feina. Ens hi vam apuntar en funció de les nostres habilitats i inquietuds. El resultat va ser aquest:

- COMISSIÓ DE DIFUSIÓ: elaboració de cartes, cartells, targetes, enganxines, falca radiofònica, qüestionari.

- COMISSIÓ AUDIOVISUAL: creació d'un vídeo amb imatges d'alumnes i professors que animen a fer efectius els camins escolars; com a subapartat, disseny d'una pista pensada per reproduir-la a un dels patis de l'escola i impartir educació viària.

- COMISSIÓ TRÍPTICS (relacionada amb la de difusió): creació de dos tríptics explicatius. Un destinat als més petits (molt visual); l'altre amb contingut més dens.

COMISSIÓ TEATRE: elaboració de guions i decorats. La representació estarà dirigida als més petits (P3 - 2n PRIMÀRIA). Plantejament molt didàctic on l'alumne/a passarà a ser un protagonista més de l'acció. Al final de la sessió s'oferirà a cada nen un imant amb el logo i l'eslògan del projecte.

 

Amb la feina feta,  el passat 30 de gener ens vam decidir presentar-la a l'inspector de la Policia local, el sr. Joaquim Martínez, i al sergent, el sr. José Manuel Martínez. Ens van escoltar, donar suggeriments i finalment ens van felicitar. Compten amb la nostra feina per quan es posi fil a l'agulla per fer realitat els camins escolars. També ens van oferir la seva ajuda amb tot el que necessitem a l'hora de posar en marxa  el nostre projecte. ESTEM MOLT CONTENTS!

Esperem que, quan arribi l'hora, tots plegats utilitzem els camins escolars... Millorarem la nostra qualitat de vida i contribuirem a millorar una mica més el nostre poble!

ALUMNES DE 2n D'ESO


Xarxes socials: