Català / Español / English  ·  TEL. 937 610 596 · EMAIL fonlladosa@escolesfonlladosa.cat
Català / Español / English  · 

Notícies

TALLER DE LECTURA AMB LA GEMMA PASQUAL - 2n ESO

09-02-2018

Avui, a les 16h hem tingut l'honor de rebre l'autora Gemma Pasqual a 2n d'ESO. Els alumnes han tingut l'oportunitat de fer-li preguntes referents al seu llibre: Xènia, keep calm i fes un tuit, lectura que han treballat aquest curs a l'assignatura de llengua catalana. Tot seguit els ha signat i dedicat el llibre. L'autora els ha parlat de l'últim llibre i d'aquesta manera tanca la trilogia de la nostra amiga Xènia.

També ha comentat la difícil situació que està patint la lectura en llengua catalana a la Comunitat Valenciana. Tot i així, té l'esperança que canviï per bé. Malgrat tot, està molt agraïda als seus lectors joves i a l'Editorial Barcanova per confiar en ella, i sempre que en té l'oportunitat prefereix anar a les escoles a parlar directament amb el seu públic adolescent que no pas signar llibres a les parades de Sant Jordi, per exemple.

En tot moment, i des de la seva humilitat, els ha encomanat el seu entusiasme per escriure, llegir i seguir aprenent, com ha fet ella des dels seus orígens humils fins arribar a poder dedicar-se plenament a l'escriptura. Una bona lliçó de vida. Moltes gràcies, Gemma!


Xarxes socials: