Serveis i extraescolars

Serveis i extraescolars

L’escola més enllà de l’escola.

Descobreix què més ofereix l'escola

L’escola disposa de menjador amb cuina propia, una oferta d’activitats extraescolars, servei d’acollida matinal i casal d’estiu.

Volem facilitar la conciliació de la vida laboral amb els horaris escolars i també oferim menús equilibrats que contemplen les intoleràncies i al·lèrgies alimentàries.

La nostra prioritat és oferir les mateixes possibilitats a tots els alumnes.

Servei psicopedagògic

Oferim un servei d’assessorament a tota la comunitat educativa per orientar a l’alumne en el seu procés d’educació i aprenentatge. La nostra prioritat és oferir les mateixes possibilitats a tots els alumnes, vetllant per la diversitat de l’alumnat donant resposta a les seves necessitats educatives i/o emocionals.

Menjador escolar

Comptem amb cuina propia, elaboració casolana amb productes de proximitat. Oferim menús equilibrats que contemplen les intoleràncies i al·lèrgies alimentàries en cas necessari, que estan elaborats per experts per oferir una dieta variada i equilibrada als nens i nenes. Personal de monitoratge propi.

Acollida matinal

Per facilitar la conciliació de la vida laboral amb els horaris escolars, l’escola ofereix un servei d’acollida matinal de 08:00 a 09:00 hores (infantil i primària). Es planteja com un espai lúdic on l’infant és el protagonista.

Activitats extraescolars

Multiesports

Activitat esportiva a l’aire lliure adreçada als alumnes d’Infantil i Cicle Inicial de Primària. Iniciació a l’esport.

Patinatge

Iniciació a l’esport del patinatge a l’aire lliure adreçat als alumnes d’Infantil i Cicle Inicial de Primària.

Fonlladosa English

Classes d’anglès per a tots els nivells (alumnes de l’escola i externs).

Casal d’estiu

Ofereix als nens i nenes de 3 a 14 anys un espai on poder jugar i compartir unes estones d’esbarjo divertides i engrescadores amb els seus amics/es durant el mesos de juny, juliol i setembre. Les activitats seran tan diverses com: tallers, jocs, sortides, esports, etc.

També es treballaran els hàbits de la bona convivència, ordre, higiene i fomentar entre els nens i nenes totes aquelles actituds i valors que els ajuden a créixer i madurar com a persones : la solidaritat, la tolerància, el respecte, la cooperació…